MR Lock LOGO

Η ασφάλεια σας δεν είναι πια μακρινό όνειρο

Για πρώτη φορά επιτυγχάνεται πλήρης ασφάλεια με πολλαπλά κλειδώματα και στους δύο οδηγούς παράλληλα με την σκίαση.

Αυτόματο πολλαπλό κλείδωμα ρολλού

Η METALLO ROLL γιορτάζοντας τα 15 χρόνια παραγωγής και διάθεσης συστημάτων ρολλού στην αγορά παρουσιάζει μια καινοτομία πρωτοποριακή για τα εγχώρια δεδομένα και όχι μόνο. Το εξειδικευμένο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης πλήρως εναρμονισμένο με τις ανάγκες της αγοράς παρουσιάζει περήφανα το σύστημα ασφαλείας πολλαπλού κλειδώματος ρολλού. Επιτυγχάνεται ετσι, για πρώτη φορά η πλήρης ασφάλεια με πολλαπλά κλειδώματα και στους δύο οδηγούς παράλληλα με την σκίαση.

Γιατί πρέπει να προτείνετε το σύστημα ασφαλείας πολλαπλού κλειδώματος ρολλού MR Lock στα οικιακά ρολλά που τοποθετείτε στους πελάτες σας;

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Ειδικά ενισχυμένος οδηγός με μεγάλο πάχος και με υποδοχή λάμας φέρει στο εσωτερικό του αυτόματο πολλαπλό σύστημα κλειδώματος με πύρους, οι οποίοι σε περίπτωση προσπάθειας παραβίασης του ρολλού δεν αφήνουν τη ψάθα να σηκωθεί. Παράλληλα τα άγκιστρα που βρίσκονται βιδωμένα στο εσωτερικό μέρος στο κατωκάσι, δεν επιτρέπουν στον επίδοξο διαρήκτη να βγάλει τη ψάθα του ρολλού έξω από τους οδηγούς.

ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ

ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ

Μια από τις βασικές προϋποθέσεις που θέσαμε όταν σχεδιάσαμε τον μηχανισμό ήταν η αντοχή στον χρόνο. Το ανοξείδωτο συρματόσχοινο πάχους 1,25mm σε συνδιασμό με τους ανοξείδωτους πύρους και τα μεταλλικά ηλεκτροστατικά βαμμένα χυτά εξαρτή- ματα δίνουν στον μηχανισμό τις ιδιαιτερότητες που χρειάζονται για να αντέξει στο χρόνο.

ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που κρύβει μια τοποθέτηση και σκεπτόμενοι τους πελάτες μας, σχεδιάσαμε έτσι τον μηχανισμό ώστε να είναι εύκολος στην τοποθέτησή του. Ο πελάτης συνεργάτης μας, το μόνο που θα πρέπει να κάνει είναι να ενώσει τα συρματόσχοινα που κατεβαίνουν από τα πλαϊνά του κουτιού με αυτά που βγαίνουν από τους οδηγούς, με τον ειδικά διαμορφωμένο μεταλλικό σύνδεσμο.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Το εξειδικευμένο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης με τη βοήθεια της διοίκησης της εταιρείας σχεδίασε το συγκεκριμένο προϊόν το οποίο μας διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό και δίνει την ώθηση στην εταιρεία για εξαγωγές.

Στα επόμενα χρόνια είμαστε σίγουροι ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες εξίσου πρωτοποριακές καινοτομίες.

ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ

ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ

Ανοξείδωτοι πύροι ενεργοποιούνται με το κλείσιμο της ψάθας του ρολλού και απενεργοποιούνται με το ανέβασμα της ψάθας.

ΑΓΚΙΣΤΡΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΑΓΚΙΣΤΡΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Μεταλλικά άγκιστρα ασφαλείας τοποθετημένα πάνω στο κατωκάσι εμποδίζουν την έξοδο της ψάθας από τους οδηγούς.

ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟΣ ΠΥΡΟΣ 316

ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟΣ ΠΥΡΟΣ 316

Οι πύροι εισέρχονται σε ειδικά διαμορφωμένο φυλλαράκι εμποδίζοντας την ψάθα να σηκωθεί.

ΣΥΡΜΑΤΟΣΧΟΙΝΟ ΚΑΙ ΕΛΑΤΗΡΙΟ INOX

ΣΥΡΜΑΤΟΣΧΟΙΝΟ ΚΑΙ ΕΛΑΤΗΡΙΟ INOX

Προαιρετικά ο οδηγός μπορεί να ενισχυθεί με γαλβανιζέ λάμα καθιστώντας δυσκολότερη την παραβίαση ακόμα και με χρήση εργαλείων.

FAQ

Συχνές ερωτήσεις

Γιατί τίποτα δεν ειναι πιο σημαντικό απο την ασφάλεια των αγαπημένων μας προσώπων.

Το σύστημα ασφαλείας πολλαπλού κλειδώματος ρολλού είναι, μια λύση ασφαλείας με άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα και οικονομικά συμφέρουσα σε σχέση με άλλες επιλογές, πχ σιδεριές ασφαλείας, οι οποίες κατά μέσο όρο κοστίζουν διπλάσια απο το MR Lock.

Η χρήση του είναι το ίδιο εύκολη με όλα τα απλά ρολα που φέρουν μοτέρ.
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε ειναι να πατήσετε τον επιτοίχιο διακόπτη για να ανεβάσετε και να κατεβάσετε την ψάθα του ρολλού και το σύστημα ασφαλείας πολλαπλού κλειδώματος ρολλού MR Lock αυτόματα θα κλειδώσει και θα ξεκλειδώσει αντίστοιχα.
Ετσι αποφεύγονται οι κινήσεις με το χέρι οι οποίες είναι και κουραστικές και παραμονεύουν κίνδυνο αμέλειας ασφάλισης του ρολλού.
Το προϊόν δειγματίζεται σε πολλούς εκθεσιακούς χώρους ανά την Ελλάδα.
Στον παρακάτω χάρτη θα βρείτε το δίκτυο MR Lock experts. Eναλλακτικά μπορείτε να κατεβάσετε το σχετικό ενημερωτικό φυλλάδιο και να απευθυνθείτε στο κατασκευαστή της επιλογης σας.

Η METALLO ROLL καινοτομεί για ακόμα μία φορά και δημιουργεί τους MR LOCK EXPERTS, ένα δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών, πάνω στο κλείδωμα ασφάλειας. Η ολοένα αυξανόμενη ανάγκη της αγοράς για ολοκληρωμένη λύση ασφάλειας στον τομέα του ρολλού, σε συνάρτηση με την αποδοχή από τους επαγγελματίες του χώρου του καινοτόμου προϊόντος που δημιουργήσαμε,  οδηγεί στην ταχύτατη ανάπτυξη του παραπάνω δικτύου.

Έχετε περισσότερες απορίες;

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σύστημα ασφαλείας πολλαπλού κλειδώματος ρολλού MR Lock.